EUROMIX I

100% funksjonell konstruksjon!

EUROMIX I med én vertikal skrue er en perfekt fôrblandevogn for enkel og effektiv fôrblanding. Den er laget for bønder som trenger en enkel, praktisk, effektiv og driftssikker maskin.
Maskinen kan tilpasses fôring i nær sagt alle bygninger. Fôret kan mates ut foran til høyre eller bak til venstre eller via et transportbånd som kan vippes opp og ned.
Levert med standard, direkte styring, kan hele maskinen styres fra traktorens førerhus. Skruens beskjedne diameter på EUROMIX I 870, 1070 og 1270 gir blandevognene et lavt effektbehov. 60 hk for en modell på 8 m3.

100% funksjonell konstruksjon!

EUROMIX fôrblandevogn med 1 vertikal skrue, sideveis utmating og smal beholder. Leveres med kapasitet på 8, 10 og 12 m3 for besetninger på mellom 40 og 90 storfe.

Høy blandekvalitet gir optimal drøvtygging!

Enkel og nøyaktig fylling!

Tankens på EUROMIX er laget slik at den er enkel å fylle med skuffe på frontlasteren. Den store åpningen muliggjør ren og enkel lasting – selv med større skuffer. Avhengig av modellene kan EUROMIX I leveres med forsterket kant eller en ekstra topp med en ringforsterkning som øker blandevognens levetid. Da ødelegges ikke tanken selv om man kommer bort i den med frontlasteren.

KUHN spesielle blandeskruer!

Skruen med dobbel stigning sørger for rask segmentering og blanding av fôret, uansett om man legger i hele baller og hvor full maskinen er.
For å redusere effektbehovet har EUROMIX asymmetriske kniver med “selvrensende” effekt og progressiv egg som gir jevn belastning og flat dreiemomentkurve. Den kontinuerlige skruespiralen flytter fôret naturlig fra bunn til topp i blandekaret og blander jevnt uten belastningstopper. Det reduserer drivstofforbruket under blandingsprosessen.
Skruenes utforming og materiale er laget med tanke på slitestyrke og lang, effektiv brukstid.

Gjennomprøvde gir og kraftoverføringer!

Maskinens drivlinje har totrinns opplagring slik at det ikke oppstår uforholdsmessig store belastninger selv under riving av hele baller.
Kombinasjonen av en kraftig ramme og solid feste for skruen gir maksimal støtte for lagrene i bunnen av maskinen.
Enheten er montert på en krage som går omtrent halvveis opp på skruen, og beskytter dermed mot sidekreftene som skruen utsettes for.

Høy blandekvalitet gir optimal drøvtygging!

For en sunn besetning må fôrrasjonen blandes jevnt og fordeles perfekt uansett tørrstoffinnhold.
EUROMIX modellenes blandeskrue ble laget med tanke på å kunne håndtere lange fiber og våte blandinger fra f.eks. mais-surfôr.
Maskinen kan i stor grad tilpasses individuelle behov.

Enda raskere blanding og kutting

Tanken på EUROMIX-modellene er mangekantet, så en rullende ball vil bli godt og jevnt blandet mot flere ulike sider. Denne utformingen reduserer maskinens belastning, spesielt når den fylles med hele baller. Utformingen sparer også tid når man hakker lengre fôr så den totale blandetiden reduseres. Motstålene står diagonalt i forhold til skruens akse og sammen på toppen. Det reduserer avstanden mellom motstålet og skruen og øker kontaktflaten med fôret.

Play Video

KUHN - BEDDING & FEEDING (Teaser)

Play Video

KUHN - K NOX (TMR Mixer)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner