Profile Plus 1 DL

Ekstra kapasitet!

Markedets største kapasitet og laveste høyde!

Den nye generasjonen av fôrblandevogner med én vertikal blandeskrue er en ny løsning for alle dem som sliter med trange bygninger og/eller ønsker valgmuligheter i forhold til utmating.

Kompakt konstruksjon er en meget viktig egenskap for blandevognene med vertikal blandeskrue i PROFILE-serien. Blandekarets utforming gjør det mulig å blande større mengder uten at høyden øker. F. eks. er modellen på 13 m3 mindre enn 3 m høy.

Ekstra kapasitet!

PROFILE PLUS 1 DL modellene har en vertikal skrue, en vifte for halmblåsing, en stor beholder og direkte utmating via luker på sidene.  Disse maskinene leveres i størrelser på 12 til 15 m3 og passer for besetninger fra 60 til 110 storfe.

Perfekt og jevn blanding av fôret

Ekstra kapasitet!

Markedets største kapasitet og laveste høyde!

Den nye generasjonen av blandevogner med én vertikal blandeskrue er en ny løsning for alle dem som sliter med trange bygninger og/eller ønsker valgmuligheter i forhold til utmating.

Kompakt konstruksjon er en meget viktig egenskap for PROFILE blandevognene med vertikal blandeskrue. Blandekarets utforming gjør det mulig å blande større mengder uten at høyden øker. F. eks. er modellen på 13 m3 mindre enn 3 m høy.

KUHN spesielle blandeskruer!

Skruen med dobbel stigning sørger for rask segmentering av fôret, uansett hvor full maskinen er.

For å redusere effektbehovet har PROFILE modellene asymmetriske kniver med “selvrensende” effekt og progressiv egg som gir jevn belastning og flat dreiemomentkurve. Den kontinuerlige skruspiralen flytter fôret naturlig fra bunn til topp i blandekaret og blander jevnt uten belastningstopper. Det reduserer drivstofforbruket under blandingsprosessen.

Skruenes utforming og materiale er laget med tanke på slitestyrke og lang, effektiv brukstid.

Gjennomprøvde gir og kraftoverføringer!

Maskinens drivlinje har dobbel opplagring slik at det ikke oppstår uforholdsmessig store belastninger selv under riving av hele baller.
Kombinasjonen av en kraftig ramme og solid feste for skruen gir maksimal støtte for lagrene i bunnen av maskinen.
Enheten er montert på en krage som går omtrent halvveis opp på skruen, og beskytter dermed mot sidekreftene som skruen utsettes for.

Play Video

KUHN - BEDDING & FEEDING (Teaser)

Play Video

KUHN - K NOX (TMR Mixer)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon