GA 300 GM – 1001 GM

GA 300 GMGA 3200 GTGA 3201 GMGA 3801
Bygget på tiår med bevist pålitelighet

Som pioner innen rotorriver med styrte tindearmer har KUHN rivene alltid vært ansett som en av de fremste på markedet. De 3-punktsmonterte GA 300 og 3201 GM og den slepte GA 3200 GT er ikke noe unntak. Disse maskinene har overlegen kapasitet, samtidig som de behandler avlingen skånsomt så man høster fôr med høy næringsverdi.

Disse rotorrivene har en rotor med 9 til 10 tindearmer festet til en helt lukket ett-trinns girkasse. De er laget for små bruk og små til mellomstore traktorer. Disse rivene har arbeidsbredder fra 3,20 til 3,80 m.

Bygget på tiår med bevist pålitelighet

KUHN GA 300 GM, 3201 GM og 3200 GT rotorriver med en arbeidsbredde på 10’6” passer for mindre gårder og små til middelstore traktorer. Disse rivene har ni tindearmer og arbeidsbredde på 10’6“.

GA 300 GM 3201 G/GM og GA 3801 med en rotor er ideelle for små gårder. Disse rivene har 9 eller 10 tindearmer, og arbeidsbredder fra 3,20 til 3,80 m.

Gjennomprøvde og holdbare komponenter gir gode river

Helt tett girkasse

Den helt tette ett-trinns girkassen er fettfylt og forseglet for å være vedlikeholdsfri og ha lang levetid. Tindearmene er ekstra solide fordi de er festet til både øvre og nedre deksler på girkassen. Kamsporet i girkassen har en profil som er optimalisert for å løfte tindene raskt og lage en velformet ranke samtidig som den løftes høyt over den.

Heavy-Duty tinder

KUHN-tinder raker avlingen forsiktig, men grundig, selv om avlingen er både tett og tung. De er laget av herdet stål med lang levetid og maksimal motstand mot utmattelse. De tre fjærvindingene på tindene like ved innfestingen gir god fjæring og holdbarhet. Tindenes høyde over bakken kan justeres enkelt og nøyaktig for å samle hele avlingen uten å skade grastorva. Som på alle rotorriver er riktig høydejustering av tindene viktig for ren raking og tindenes levetid.

Hjul under rotorene

Hjulene under rotorene står meget nær til tindene på KUHN-rivene. Da følger tindene underlaget meget nøye uten å gå ned i bakken og fôret i rankene blir rent.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner