GA 4121 GM / 4220 TH / 4221 GTH / 4321 GM

GA 4121 GM / 4220 TH / 4221 GTH / 4321 GM

GA 4121 GMGA 4321 GM
Møt utfordringen fra skiftene forhold på feltet

KUHN GA trepunktsmonterte og slepte river med én rotor er konstruert for å møte behovene til høyprodusenter som krever høyere produktivitet og samtidig økt kvalitet på høy og andre grovfôravlinger. Store, velformede ranker gir raskere tørking, så man kan høste avlingene når næringsverdien er størst og være mindre avhengig av været. 

Drivlinjen er beskyttet i den fullstendig lukkede, kraftige MASTERDRIVE®-girkassen med dobbel reduksjon, som krever minimalt vedlikehold. Den svingbare koblingsrammen, på GA 4121 GM og GA 4321 GM trepunktsmonterte modeller, sørger for maksimal manøvreringsevne, bedre evne til å følge underlaget, god raking og jevne ranker. Den enkle gaffelkoblingen på GA 4220 TH og GA 4221 GTH slepte modeller er rask å koble. Tangensielle, dobbeltkrummede tindearmer gjør at disse rivene kan fungere i forskjellige hastigheter, mens de fortsatt raker forsiktig og meget nøye. Siden tindene normalt ikke kommer i kontakt med jorda, blir det lite forurensning i rankene og dermed bedre fôrkvalitet.

Trepunktsmonterte modeller: GA 4121 GM and GA 4321 GM. Slepte modeller: GA 4220 TH og GA 4221 GTH.

Møt utfordringen fra skiftene forhold på feltet

Store arbeidsbredder, høye arbeidshastigheter og økt manøvrerbarhet gir enestående produktivitet med disse trepunktsmonterte og slepte rotorrivene med én rotor. Arbeidsbredden til disse modellene varierer fra 13’5“ til 13’9”.

Gjennomprøvde og holdbare komponenter gir gode river

MASTERDRIVE® girkasse

KUHNs eksklusive MASTERDRIVE® girkasse med dobbel reduksjon er laget for alle typer avlinger, større rotorer og krevende forhold. Den fullstendig lukkede MASTERDRIVE® girkassen med dobbel reduksjon har en to-trinns reduksjon for økt holdbarhet og pålitelighet med lengre levetid og lavere effektbehov. De store tannhjulene ligger tett for å minimere slitasje og gi den beste samlede kraftoverføringen for maksimal effektivitet.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt og uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner