GA 4731 T & GA 5031 T

GA 4731GA 5031
Øk produktiviteten

KUHN GA 4731 T og 5031 T slepte rotorriver med én rotor er enkle og brukervennlige og kan brukes på mindre traktorer. De raker utmerket og lager jevne ranker selv om feltet er ujevnt. Rivene har rotorer med KUHNs patenterte MASTERDRIVE® GIII dobbeltreduksjonsgirkasse som er grundig testet i tungt fôr. De følger underlaget perfekt selv om det er ujevnt fordi tandemakslene og hjulene er så tett på tindene og holder dem i avlingen, men oppe fra bakken. Høyden justeres enkelt med sveiv. Disse maskinene ble konstruert med tanke på tre ting: Enkelhet, pålitelighet og lang levetid.

Øk produktiviteten

KUHN GA 4731 og 5031 T slepte rotorriver med arbeidsbredde på 15’3” og 16’5” er konstruert for de søm ønsker stor kapasitet.

Gjennomprøvde og holdbare komponenter for god raking og høy kapasitet

MASTERDRIVE® GIII rotor

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene i tindeholderne. MASTERDRIVE® GIII sin evne til å flytte tung våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner