GA 13031 / GA 13131 / GA 15131

GA 13031 / GA 13131 / GA 15131

GA 13031GA 13131GA 15131
100% hydraulisk drevet rive!

KUHN GA 13131 og GA 15131 med fire rotorer står ikke bare for høye arbeidshastigheter, de er også meget fleksible og har en overlegen arbeidskvalitet. De jevne, uniforme rankene de lager, legger grunnlaget for en høstkjede av høy kvalitet. Til tross for sin imponerende størrelse er KUHN med fire rotorer enkle å betjene og justere. Alle innstillinger gjøres hydraulisk fra traktorsetet via en ISOBUS-skjerm.

KUHN GA 13131 og GA sine innovative funksjoner som kommer fra den hydrauliske rotordriften bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene på disse KUHN rivene med fire rotorer. I tillegg bidrar boost-funksjonen på de to fremre rotorene til å skape perfekt formede ranker. Disse rivene er enkle å betjene og justere. En vendeteigssekvens automatiserer prosessen med å snu på slutten av en rad med et enkelt tastetrykk.

100% hydraulisk drevet rive!

Med imponerende arbeidsbredder, fra 27’11” til 48’3”, står KUHN GA 13131 og GA 15131 rotorriver med fire rotorer for den ultimate kapasiteten. De jevne, uniforme rankene de lager, legger grunnlaget for en meget effektiv høstkjede.

Heavy-Duty komponenter med ekstra lang levetid

MASTERDRIVE® GIII girkasse

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene i tindeholderne. MASTERDRIVE® GIII evne til å flytte tung våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er laget for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt og uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

3D-oppheng

Rotorene er uavhengig opphengt i hovedrammen og kan svinge i alle retninger slik at den følger underlaget tett selv om det er ujevnt. Tindene samler avlingen med stor presisjon.

Jet-effekt

En hydraulisk sylinder foran på rotorhodet styrer “touchdown” når rotoren senkes, på samme måte som et fly lander med halen før fronten. Dette hindrer at tindene kommer i kontakt med jorda.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner