GA 6501 & GA 7501+

GA 6501GA 7501+
Møter dine voksende behov

KUHN GA 6501 og 7501+ semi-monterte rotorriver er svaret på hvordan man kan effektivisere rakingen uten at det går ut over kvaliteten. Disse rivene inkluderer alle hovedtrekkene til en større, profesjonell rive, men de har et meget gunstig forhold mellom egenskaper og pris. Med et stort utvalg av justerbare arbeidsbredder kan man enkelt finne en rive som passer. Konstruksjonen med dobbeltkrummede tindearmer og riktig tindevinkel bidrar til å lage perfekte ranker i forhold til høstemaskinene som kommer etter. Den beskjedne transportbredden på bare 245 cm gjør det enkelt å komme seg fra felt til felt selv om plassen er begrenset. Rivene har 3D-fjæring så de tilpasser seg underlaget og skader ikke grastorva. Den forsterkede rammen ved bakhjulene på GA 7501+ har styrestag for bedre manøvrerbarhet. Den er smidig og lettkjørt ved raking på små og uregelmessige felt.

Møter dine voksende behov

KUHN senteravleggende rotorriver med to rotorer raker meget effektivt og nøye. Fôret forblir rent og beholder sin næringsverdi. GA 6501 leveres i arbeidsbredder fra 18’6” til 21’, og GA 7501+ leveres i bredder fra 22’5” til 24’3”.

Gjennomprøvde og holdbare komponenter betyr helt super raking

Helt tett girkasse

Den helt tette ett-trinns girkassen er fettfylt og forseglet for å være vedlikeholdsfri og ha lang levetid. Tindearmene er ekstra solide fordi de er festet til både øvre og nedre deksler på girkassen. Kamsporet i girkassen har en profil som er optimalisert for å løfte tindene raskt og lage en velformet ranke samtidig som tindene løftes høyt over den.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er laget for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt og uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt opp, over ranken.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner