GA 6632 / GA 7932 / GA 9032

GA 6632GA 7932GA 9032
Allsidig og tilpasset en rekke arbeidsoppgaver

Hva hvis det behøves en allsidig rive med optimal ytelse som passer på en mindre traktor med lav effekt, og som likevel takler vanskelige avlingsforhold? Ja, da er det mange behov som skal oppfylles, men KUHN GA 6632, 7932 og 9032 sideavleggende river tilfredsstiller alle disse behovene, samtidig som man kan velge mellom flere rotordiametere. Disse slepte rivene har fleksibel arbeidsbredde ved å justere stillingen på den bakre rotoren. GA 9032 er den største, sideavleggende rotorriven på markedet – et ekte landemerke med arbeidsbredde opptil 28’10” når den lager to ranker. Andre viktige funksjoner inkluderer, MASTERDRIVE® GIII, mange muligheter for rankelegging og eksepsjonell evne til å følge underlaget!

Allsidig og tilpasset en rekke arbeidsoppgaver

KUHN GA 6632, 7932 og 9032 rotorriver er laget for høyprodusenter som trenger en allsidig maskin uten å gå på kompromiss med ytelse og holdbarhet. Muligheten til å lage en stor ranke eller to separate, mindre ranker gjør disse til svært allsidige redskaper.

Gjennomprøvde, pålitelige komponenter som virker i tunge eller tette avlinger

MASTERDRIVE® GIII girkasse

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene i tindeholderne. MASTERDRIVE® GIII evne til å flytte tung våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt og uten at jord og støv følger med. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

Stabil og universell konstruksjon

De tre modellene hviler godt på ekstra store understell. De har opptil seks hjul per rotor, og virker godt i varierende felt- og avlingsforhold.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon