GA 6930 / GA 7530 / GA 8030 / GA 8830

GA 6930 / GA 7530 / GA 8030 / GA 8830

GA 6930GA 7530
Intensiv bruk. Enkel å betjene.

KUHN GA 6930, 7530, 8030 og 8830 semi-montert, TWIN-rotor er brukervennlige rotorriver for intensiv bruk. Disse sideavleggende modellene utmerker seg i en rekke bruksområder, for eksempel å håndtere tette avlinger og lage en eller to ranker. Enten det er tung førsteslått eller lett fjerdeslått, så kan rankevolumet kontrolleres. Legg individuelle ranker eller legg avlingen sammen for å lage større ranker fra større områder. Bare juster arbeidsbredden for å lage den beste rankestørrelsen i hvert enkelt tilfelle. 

KUHN GA 6930, 7530, 8030 og 8830 rotorriver har en rekke viktige, innovative funksjoner som man trenger. En av disse funksjonene er Stabilift™, en eksklusiv konstruksjon som løfter rotorene og låser opphenget i en litt skrå stilling. Det sparer tid,  gir høy bakkeklaring og hydraulisk låsing under transport. Rivene har også StabiDrive™ og kraftige MASTERDRIVE® GIII girkasser. Disse semimonterte modellene har utmerket sporing og stabilitet på ujevnt underlag, god manøvrerbarhet, reduserte dimensjoner i transportstilling og de er enkle å justere.

Intensiv bruk. Enkel å betjene.

GA 6930, 7530, 8030 & 8830 er brukervennlige river for intensiv bruk med arbeidsbredder på 20’8” til 28’7”. Disse semimonterte modellene har utmerket sporing og stabilitet på ujevnt underlag, god manøvrerbarhet, reduserte dimensjoner i transportstilling og de er enkle å justere.

Heavy-Duty komponenter med ekstra lang levetid

MASTERDRIVE® GIII girkasse

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene i holderne. MASTERDRIVE® GIII evne til å flytte tung våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt og uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

Heavy-Duty tinder

KUHN-tinder raker avlingen forsiktig, men grundig, selv om avlingen er både tett og tung. De er laget av herdet stål med lang levetid og maksimal motstand mot utmattelse. De tre fjærvindingene på tindene like ved innfestingen gir god fjæring og holdbarhet. Tindenes høyde over bakken kan justeres enkelt og nøyaktig for å samle hele avlingen uten å skade grastorva. Som på alle rotorriver er riktig høydejustering av tindene viktig for ren raking og tindenes levetid

Play Video

Kuhn GA 8030 Rotary Rakes - Features and Benefits

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner