GA 7631 ( alternativt: GA 1031)

GA 7631 ( alternativt: GA 1031)

Robust og brukervennlig

Hvis bare GA 7631:

GA 7631 utfyller utvalget av semi-monterte, senteravleggende rotorriver. Den har et stort utvalg av tilleggsutstyr og arbeidsbredde mellom 7,1 og 8,0 m. Den er enkel å bruke og passer til middelstore og store gårdsbruk. Arbeidsbredden kan tilpasses løpende og hydraulisk fra traktorens førerhus, noe som gjør det lettere å tilpasse rankene til høstemaskinen som kommer etter. Transporthøyden er under 4 m uten å fjerne tindearmene. Det er mulig å fjerne tre tindearmer per rotor, men da bare for å gjøre maskinen enda mer kompakt for transport og lagring.

Maskinen kan tilpasses med forskjellige tilleggsutstyr:
– Individuelt løft av venstre og høyre rotor
– Individuell hydraulisk justering av rakehøyden
– KGA 01S elektronisk styreboks
– Redusert jordpakking med bredere hjul
– Tandemaksel med seks hjul plassert veldig nær tindene på den bakre rotoren for optimal evne til å følge underlaget.

Lag velformede ranker! Med bakkeklaring på mellom 43 og 70 cm, avhengig av arbeidsbredden, unngår man å ødelegge ferdige ranker når man passerer dem. Rotoren er montert slik at den bakre delen senkes først for å beskytte grastorva. Tilpasset intensiv bruk! Denne maskinen er utstyrt med KUHNs eksklusive MASTERDRIVE® GIII-girkasse med dobbel reduksjon, og er ekstremt pålitelig, selv i tett og tungt fôr. Girkassen består av dobbel reduksjon med koniske og sylindriske tannhjul. Opplagringen, i hus av aluminiumslegering, består også av bronsebøssinger og en simmerring. Konstruksjonen er lett og holdbar. Smøring kreves kun hver 200. timer.

Hvis erstattet av GA 1031:

GA 1031


GA 7631, GA 8131, GA 8731 og GA 9531 semi-monterte rotorriver skiller seg ut fra konkurrerende modeller i sin robusthet, pålitelighet og evne til å følge underlaget. Med arbeidsbredder på 7,50 til 9,30 m er kapasiteten høy samtidig som de følger nøyaktig etter konturene i underlaget. Med MASTERDRIVE® GIII rotordrift er disse rivene konstruert for bruk under tøffe og vanskelige forhold. De legger avlingen i jevne, luftige ranker som er lette å plukke opp med høstemaskinene som kommer etter.

Robust og brukervennlig

GA 7631 , GA 8131, 8731 og GA 9531 senteravleggende rotorriver med to rotorer. Avlingen samles over en bredde på 7,70 m til 9,30 m. MASTERDRIVE® GIII-girkassen gjør dem ideelle for intensiv drift under tøffe forhold.

Håndterer selv de tyngste avlingene

MASTER DRIVE® GIII girkasse: Pålitelig og slitesterk

I dag, må landbruksmaskiner bearbeide stadig større arealer og tåle å utsettes for stadig større påkjenninger. Maskins pålitelighet og holdbarhet er nøkkelen til å oppfylle kundenes krav når det gjelder effektivitet og utbytte. MASTERDRIVE® GIII girkassene er utviklet for å fullt ut beskytte drivlinjen og bedre slitestyrken. Konstruksjonen er meget pålitelig og holdbar og er laget for hard bruk over lang tid.
Den har dobbel reduksjon med koniske og sylindriske tannhjul. Toleransene mellom de koniske tannhjulene er tette og gjør systemet ekstremt pålitelig og robust, selv under vanskelige forhold.
Girkassene utsettes for minimal slitasje og er vedlikeholdsfrie. Med to-trinns reduksjon kan man også bruke større sylindriske tannhjul med flere tenner for bedre kraftoverføring.

Robust konstruksjon

MASTER DRIVE® GIII-girkassen er konstruert for å takle stadig økende belastning hovedsakelig fordi rivene får større arbeidsbredder, større rotorer og brukes i stadig tyngre avlinger.

  • Nøkkelkomponenter er forsterket for å gjøre rotorene både lettere og sterkere:
  • Hus av aluminium.
  • Optimaliserte kamspor som reduserer belastningen på rullene.
  • Ruller med større diameter reduserer turtallet og presset på kammen.
  • Tindearmer med større lager.
  • Forsterkede tindearmer.
  • Forsterket hovedaksel.
  • Forsterkede fester mellom tindearmene og tindeholderne. (De er skrudd fast).

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner