GA 8131 / GA 8731 / GA 9531

GA 8131GA 8731GA 9531
Pålitelig og brukervennlig

KUHN GA 8131, 8731 og 9531 senteravleggende rotorriver med to rotorer, håndterer store avlingsmengder på en forsiktig måte og samler avlingen effektivt i jevne ranker. De har evne til å flytte både våte og tørre avlinger, de er meget effektive og har et lavt vedlikeholdsbehov. Disse semi-monterte rivene er kjent for sin overlegne evne til å følge underlaget. Med MASTERDRIVE® GIII-girkassen er de meget holdbare og pålitelige. Denne KUHN-patenterte girkassen med dobbel reduksjon er den kraftigste og mest pålitelige girkassen i markedet. 3D rotoroppheng gjør at rivene tilpasser seg raskt til forskjellige forhold i feltet, mens de dobbeltkrummede tindearmene håndterer avlingen forsiktig selv om man kjører fort. Arbeidsbredden, fra 23’4” til 30’6”, avhengig av modell, kan justeres enkelt og brukervennlig fra førerhuset.

Pålitelig og brukervennlig

KUHN GA 8131, 8731 og 9531 er brukervennlige river med minimalt vedlikeholdsbehov, enkle justeringer og økt stabilitet under transport, spesielt i svinger eller bakker. Arbeidsbredden varierer fra 23’4” til 30’6”.

Heavy-Duty komponenter med ekstra lang levetid

MASTERDRIVE® girkasse

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene og tindeholderne. MASTERDRIVE® GIII sin evne til å flytte tung og våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

Play Video

Kuhn GA 8731 & 9531 Rotary Rakes - Features and Benefits

Play Video

KUHN GA 8731 & GA 9531 Rotary Rake Product Review with Ryan Pearcy

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner