GF 1002 Serien

GF 5202GF 5902GF 6502GF 7802GF 7902GF 8702
Kvalitetsraking

Sprede- og venderiver i KUHN GF 1002 serien er laget for å møte kravene fra høyprodusenter som produserer kvalitetshøy og krever og rask og jevn tørking. GF 6502 og 7902 med liten rotordiameter er laget spesielt for å spre korte, tykke avlinger. Mens GF 7802, med litt større rotordiameter, utmerker seg ved å spre lange, tette avlinger. Det eksklusive DigiDrive® systemet gir lite vedlikehold, lang levetid og økt sikkerhet. Den komfortable transportstillingen, brukervennligheten og den lange levetiden til disse maskinene er bare noen få av en lang rekke fremragende egenskaper. Disse modellene leveres i arbeidsbredder fra 21’4“ til 25’7”.

Kvalitetsraking

KUHN 1002 trepunktsmonterte sprede- og venderiver, med arbeidsbredder på 21’4 “-25’7”, er laget for bruk på små og mellomstore traktorer, slik at drivstoffkostnadene blir lave. To modeller har rotorer med liten diameter, og en modell (GF 7802) er mer egnet for å jobbe i lange avlinger.

God fordeling gir rask og jevn tørking

Kvalitetstinder

Når det gjelder tindene som faktisk behandler avlingen, overlater KUHN ingenting til tilfeldighetene: Råvarer av topp kvalitet er gjort om til tinder med fire fjærspoler og lange fingre. De er ekstremt pålitelige. Et spesielt feste til tindearmene gir disse tindene en levetid på minst 180 000 sykluser. Dette betyr flere hundre arbeidstimer før tindene må skiftes. Asymmetrisk tindelengde betyr at begge fingrene tar like mye tak i avlingen og plukker den jevnt opp uten spill. Skjermen rundt tindene hindrer at rusk og avlingsrester fester seg i fjærene.

Asymmetrisk tindelengde

Den asymmetriske tindelengden med lengre, ytre tind har flere fordeler som bidrar til maskinens kvalitet. De ytre, lengre tindene får tidligere tak i avlingen enn om tindene var like lange. Det sørger også for mer fullstendig raking langs kantene og mellom rotorene, siden tindene overlapper mer i dette viktige området. Raskere kontakt med avlingen betyr at den faktiske arbeidsbredden til hver rotor utvides, og da blir jo hele maskinens arbeidsbredde større.

To forskjellige rotortyper

Velg mellom to forskjellige rotortyper, avhengig av rankebredde eller avlingstype. 7902 T GII har rotorer med liten diameter og leverer meget høy kvalitet på arbeidet. Rotorene med liten diameter sørger for utmerket vending og er nøkkelen til rask tørking. De har meget god evne til å følge underlaget og samler lite urenheter i fôret. Tindenes bratte stigningsvinkel snur avlingen fullstendig og lufter den godt for ultra-rask tørking. GF 7902 T GII venderen har åtte rotorer, hver med fem tindearmer.

GF 5202 THA, 7802 THA og 7802 T GII, med fire til seks rotorer med syv tindearmer hver, er ideelle for å spre tre store ranker etter en 10’ slåmaskin. De større rotorene passer godt til lange og tunge avlinger.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner