FC 25 F Serien

3525 DF3525 RFFC 3125 DF
Moderne konstruksjon og stor kapasitet

KUHN FC 3125 DF, 3525 DF og 3525 RF frontmonterte skiveslåmaskiner setter en ny standard i markedet når det gjelder pålitelighet og holdbarhet. Disse slåmaskinene har en attraktiv, funksjonelt utformet kobling som gir eksepsjonell evne til å følge underlaget og er fleksibel nok til å tilpasse seg endringer som oppstår mens man slår. Den kompakte rammen, formet som en hammerhai, gir bedre sikt for føreren.

Disse maskinene har den kraftige OPTIDISC® Elite slåttebjelken. Den er livstidssmurt og sammenføyet med gjennomgående skruer. Det betyr minimalt vedlikehold og maksimal slåttekapasitet Stengelbehandlingens intensitet kan tilpasses avlingene ved bruk av DIGIDRY ® stengelbehandler med fingre og to hastigheter eller DIAMOND BLOCK® med gummivalser LIFT-CONTROL® hydropneumatisk fjæring begrenser forurensning i fôret og gjør maskinen mindre sårbar for sammenstøt med faste hindringer i feltet.

PROTECTADRIVE®-sikkerhet betyr maksimal pålitelighet og rask reparasjon, og FAST-FIT® knivfeste gjør det raskt å skifte kniver ved hjelp av et enkelt verktøy. For enda større produktivitet, kan man kjøre en KUHN FC 25 F-serie frontmontert slåmaskin med en KUHN FC 30 serie bakmontert slåmaskin for den ultimate trippelkombinasjon. Den totale samlede arbeidsbredden, opptil 32’6”, slår store felt på kort tid, mens en rekke spesielle funksjoner øker effektiviteten, reduserer vedlikeholdsbehovet og gir liten nedetid.

Moderne konstruksjon og stor kapasitet

KUHN FC 25 F-serie frontmonterte slåmaskiner, med arbeidsbredder på 10’2“ og 11’6“, kan brukes alene, eller som del av en trippelkombinasjon, slik at man får en arbeidsbredde på opptil 32’6”.

OPTIDISC® Elite slåttebjelke: Rent og jevnt kutt

Livstidssmurt OPTIDISC® Elite slåttebjelke

OPTIDISC® Elite slåttebjelke har en flat, strømlinjeformet profil slik at jord og avlinger ikke akkumuleres og materialet flyter jevnt gjennom maskinen, selv i tunge, vanskelige avlinger. Disse slåmaskinene har FAST-FIT® hurtigkobling på knivene som standard. OPTIDISC® slåttebjelke er utviklet og testet basert på at det ikke skal byttes olje på dem. De høypolerte tannhjulene og den syntetiske giroljen sørger for at dette systemet ikke krever regelmessig internt vedlikehold, noe som eliminerer behovet for oljeskift i slåttebjelken gjennom hele maskinens levetid.

Varierende avstand mellom skivene

Den innovative konstruksjonene til OPTIDISC® Elite slåttebjelke har varierende avstand mellom skivene.

  1. Mindre avstand for et rent snitt – smalere mellomrom på divergerende skiver gir større knivoverlapping. Det gir et rent kutt, selv når graset er kort eller lett.
  2. Større avstand for bedre flyt – bredere mellomrom på konvergerende skiver gir plass og bedre avlingsflyt for store avlinger. Avlingen kastes raskt av skivene og ut fra knivene så de kan kutte bedre.

Standard FAST-FIT® kniver

FAST-FIT® hurtigkobling gjør det mulig for en person å skifte ut knivene raskt ved hjelp av et enkelt verktøy, men likevel beholde optimal klippekvalitet og levetid på knivene. FAST-FIT® sparer 50% tid i forhold til et standardsystem.

Enkelt justerbar overlapping

For å oppnå tilstrekkelig overlapping i svinger og hellinger kan overlappingen mellom enhetene foran og bak justeres hydraulisk med fra 30 cm til 18 cm avhengig av modellkombinasjon – mens man kjører. Dette er spesielt nyttig på traktorer med stor sporvidde eller spesielt store hjul.

PROTECTADRIVE ® skiveopplagring

  • PROTECTADRIVE ® sikkerhet: Hvert minutt som kan spares i en travel innhøsting er verdifullt. Ultimate beskyttelse med PROTECTADRIVE ® skivelagring som kan fjernes eksternt, gir maksimal pålitelighet og raske reparasjoner. Dersom en skive møter en hindring og bråstopper kan akselen som holder skiven ryke i en bruddanvisning like over lageret. Tannhjulene er beskyttet og blir ikke ødelagt.
  • Ekstra stivhet der det trengs: Skivenes opplagring er festet til slåttebjelken med gjennomgående skruer. Dette er et meget sterkt og sikkert feste uten risiko for at det blir revet ut av slåttebjelken ved et eventuelt sammenstøt. Skivens drev holdes nøyaktig på plass. Det øker påliteligheten og reduserer kostnadene.
  • Tannhjulsoverføring: Kraftoverføring via tannhjul er standard på alle KUHN-slåmaskiner. Det betyr maksimal kraftoverføring gjennom hele slåttebjelken. I motsetning til andre slåttebjelker har man her like store dreiemoment på alle tannhjulene. Det betyr enestående pålitelighet og lang levetid.

Play Video
Play Video