1000 serien

GMD 3111GMD 3511GMD 4011GMD 4411
Maksimal effektivitet og anvendelighet med trepunktsmontert slåmaskin

Effektiv slått, godt fôr og lave kostnader er avgjørende for lønnsomheten i husdyrholdet. En slåmaskin skal være effektiv, vare lenge, holde seg godt i pris og bidra til et høyt næringsinnhold i fôret.
Dette har vært ledende prinsipper under utviklingen av GMD 1011 LIFT-CONTROL-serien. Takket være LIFT-CONTROL-fjæringen kombinert med sikkerhetssystemet NON-STOP, følger slåmaskinen nøyaktig etter underlaget og svinger automatisk unna for hindringer. Reparasjons- og vedlikeholdskostnadene holdes nede og fôrkvaliteten er utmerket.
Det er fem GMD 1011 LIFT-CONTROL maskiner, konstruert for traktorer fra 80 hk: GMD 2811 (2,67 m), GMD 3111 (3,10 m), GMD 3511 (3,51 m), GMD 4011 (3,95 m), GMD 4411 (4,35 m).

Si ja til effektivitet, si nei til forurenset fôr!

Disse modellene leveres i fem arbeidsbredder (fra 2,67 m to 4,35 m) og er ideelle slåmaskiner for entreprenører og middelstore og store gårder. Gjør grovfôrproduksjonen lønnsom med det eksklusive LIFT-CONTROL opphenget i kombinasjon med NON-STOP sikkerhetssystem.

Si ja til effektivitet, si nei til forurenset fôr!

Nøkkelen til rent fôr LIFT- CONTROL hydro-pneumatisk fjæring

Disse modellene leveres i fem arbeidsbredder (fra 2,67 m to 4,35 m) og er ideelle slåmaskiner for entreprenører og middelstore og store gårder. Gjør grovfôrproduksjonen lønnsom med det eksklusive LIFT-CONTROL opphenget i kombinasjon med NON-STOP sikkerhetssystem.

OPTIDISC ELITE: Den uslåelige slåttebjelken

Slåttebjelken OPTIDISC ELITE er utviklet sammen med bønder. Variabel avstand mellom skivene, store overlappingssoner og redusert vinkel på OPTIDISC slåttebjelke gir deg den kvaliteten du trenger. FC 1030 TRIPPEL er utstyrt med OPTIDISC ELITE slåttebjelke og de siste oppgraderingene som garanterer et rent kutt til enhver tid. OPTIDISC ELITE slåttebjelke har disse spesielle egenskapene: Overlappingssonen er nesten doblet. Det gir bedre slåttekvalitet under fuktige, klissete forhold (eller på felt med mye muldvarp), i tunge og liggende avlinger, og ved sen slått om høsten.
Mindre stigningsvinkel: Dette forhindrer det ujevne, bølgende kuttet som kan oppstå ved lav stubbhøyde. Jevnt snitt stimulerer også homogen og rask gjenvekst og gjør det lettere å justere høstemaskinene som kommer etter.
Nye skivelager med spesiell form og feste som holder knivene godt på plass i tilfelle støt, samtidig som de gir 360 ° rotasjonsfrihet.
På ujevne felt eller når engbunnen er våt og klissete, kan jord bygges opp foran en slåttebjelke, men det skjer ikke når man kjører med OPTIDISC ELITE! Den har spesialkonstruerte glidesko som har lav friksjon og er skånsomme mot engbunnen. En annen fordel er at fôret forblir rent og beholder kvaliteten selv om forholdene er vanskelige.

Disse slåmaskinene følger underlaget meget nøyaktig takket være pendelopphenget

Slåttebjelken er opphengt i tyngdepunktet.
Dreiepunkt i midten sikrer stabilitet og jevne bevegelser, selv på meget ujevne underlag. Evnen til å følge underlaget er perfekt, selv når man kjører fort. Maskinen er skånsom mot engbunnen og forurensningsnivået i fôret er minimalt. GMD 1011 LIFT-CONTROL slåmaskiner etterlater en jevn stubb og følger bakkekonturene nesten perfekt takket være

  • stor pendling i opphenget og
  • arbeidsvinkel opp til 31°.

Det er imponerende tall som beviser at KUHN har gjort alt for å forbedre fôrkvaliteten!

EXCLUSIVE: Et praktisk oppheng for både slått og transport

I dag er det et krav å kunne kjøre fort langs veien mellom feltene. GMD 4011 og 4411 slåmaskiner har hydro-pneumatisk fjæring som gjør kjøringen jevn og meget komfortabel. Fjæringen demper brå bevegelser på ujevne veier så stabilitet, sikkerhet og kjørekomfort blir optimal Fjæringen er også veldig praktisk og brukervennlig på vendeteigene.

Play Video

KUHN FC 104 / GMD 1011 - Mowers conditioners (In action)

Play Video

KUHN, the pioneer, the innovator! 50 YEARS of INNOVATION Disc Mower.

Play Video

KUHN LIFT-CONTROL (Animation)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner