Prolander

Prolander 6000Prolander 7500
Høy ytelse med lavt effektbehov

PROLANDER-serien består av slepte såbedsharver med 6 og 7,5 meter arbeidsbredde. For traktorer fra 150 til 300 hk. PROLANDER krever svært lite trekkraft, 25 hk per meter er nok til å sikre en kvalitetsjobb.
PROLANDER er nå anerkjent som den beste såbedsharven ved redusert jordbearbeiding, samt som den beste stubbkultivatoren i andre omgang. Arbeidskvaliteten sikres med 5 rader med vibrerende tinder som eliminerer blokkering selv der det er mye planterester.

De 70×12 mm S-formede tindene kan utstyres med to typer spisser, en 60 mm gåsefotspiss og en smal vendbar spiss. PROLANDER er svært anvendelig: Vårharving, stubbharving nr. 2 samt klargjøring av såbed både vår og høst.

PROLANDER er den ideelle løsningen for å lage et fint såbed. I tillegg er den et godt verktøy for mekanisk ugrasbekjemping.

Its 70×12 S-shaped tine can be equipped with two types of share, a 60 mm goose foot-share and a narrow reversible share. The great versatility of the PROLANDER offers the possibly to carry out several functions: tilth creation in the spring, stubble cultivation in a second pass and seed bed preparation.

The PROLANDER is the ideal solution for quality pre-seeding cultivation. In addition, it is gaining popularity for mechanical destruction of weeds.

Høy ytelse med lavt effektbehov

PROLANDER er en allsidig harv med sterkt vibrerende tinder. Den kan utføre flere operasjoner, fra grunn stubbharving til klargjøring av såbed. Den er godt egnet til redusert jordbearbeiding.

Eksepsjonell arbeidskvalitet

Markedets største klaring

PROLANDER er utstyrt med 5 rekker med sterkt vibrerende tinder, og den 68 cm høye klaringen til tindebjelkene gir god gjennomgang av store mengder planterester. PROLANDER har økende klaring mellom de fem tindebjelkene – fra 60 cm foran, 70 cm på midten og 80 cm bak. Denne unike løsningen gir god og effektiv strøm av jord og hele veien bakover. I tillegg så gir det god innblanding av planterester.

Eksepsjonell allsidighet

Den 70 × 12 mm vibrerende S tinden er nøkkelen til PROLANDERS optimale arbeidskvalitet. Den vibrerende effekten av S-tinden gjør at jorden mikses til en dybde på 12 cm. Utstyrt med 60 mm bred spiss, gir den en svært god blanding i topplagene for å forberede såbedet. Den 200 mm brede gåsefotspissen er et godt valg for grunn stubbharving, og sikrer god kutting og innblanding over hele arbeidsbredden.
Tindene er utstyrt med et vedlikeholdsfritt 3D-sikkerhetssystem som gir sideklaring på hver side, mens den vertikale klaringen begrenses for å opprettholde en konstant arbeidsdybde.
Tindedelingen er 15,5 cm, noe som gir god bearbeiding og jevn overflate.

En lønnsom maskin

PROLANDER oppfyller behovene til gårder som er på jakt etter en allsidig, effektiv harv med lavt trekkraftbehov. 25 hestekrefter per meter er tilstrekkelig for å utføre en effektiv stubbharving med PROLANDER. Det lave effektbehovet reduserer drivstofforbruket og forlenger levetiden på slitedelene.
Innblandingeffekten er sterkt relatert til arbeidshastigheten, resultatet blir best i hastigheter opptil 15 km/t.

Play Video

KUHN PROLANDER : A full range of tines cultivators

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon