Vari-Manager-serien

Den allsidige

Med et bredt utvalg av antall skjær og forskjellig skumutstyr, er KUHN Vari-Manager semi-monterte ploger egnet for mellomstore traktorer og varierte arbeidsforhold. Disse plogene er tilgjengelige med hydraulisk justerbar pløyebredde – Vari-Manager som kan justeres fra førerhuset.

Den allsidige

For pløying i kupert terreng, har den semi-monterte vognplogen Vari-Manager  eksepsjonell god konturfølging grunnet den leddede konstruksjonen. En semimontert plog går lettere og smidigere enn en trepunktsmontert – og ikke minst: Den krever ikke stor løftekraft.

 

Solide komponenter for lang levetid

NSH-steinutløser (Non-Stop Hydraulic)

Dersom en plogkropp møter f.eks. en jordfast stein løser NSH øyeblikkelig ut og kroppen går bak- og oppover. Når hindringen er passert, øker trykket og fører plogkroppen raskt tilbake til stilling. Systemet fungerer også som en støtdemper i steinete undergrunn, noe som øker plogens levetid.

Kraftig vendehode med stort dreiemoment

Hurtigkoblingskrysset er plassert lavt på maskinen for best mulig vektfordeling og maksimal trekkraft under vanskelige forhold.

Triplex stål

Veltefjølene er laget av flere lag varmebehandlet Triplex stål, som gir en økt levetid på opptil 40 % sammenlignet med standard stål. De har en slitesterk overflate på 1/8”.

Play Video

KUHN Plow Range

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon