BK Serien

BK 18BK 20BK 230BK 280BK 320
Allrounderen for allsidig landbruk

Behandling med en halmsnitter / beitepusser gir en raskere og bedre nedbryting av halmstubb, halm og andre planterester. Det beste resultatet oppnås hvis mesteparten av plantematerialet blir kuttet i biter som er mindre enn 5 cm. Likeledes må stubbhøyden være jevn og materialet må være spredt jevnt utover feltet. KUHN halmsnittere / beitepussere er gjennomprøvde maskiner som er laget for å tilfredsstille alle disse kriteriene. De er effektive maskiner konstruert for å kutte halm, mais og solsikkestilker, brakkmark og beitemark.

Allrounderen for allsidig landbruk

BK modellene er beregnet for gårder med allsidig drift. Tilgjengelig i tre arbeidsbredder på 2,30, 2,80 og 3,20 m.

Verdien av kutting av høy kvalitet

Rotor som gir perfekt resultat

Den høye rotorhastigheten kombinert med
god overlapping mellom knivene gir et virkelig godt resultat. Dessuten er stor rotordiameter ensbetydende med stor kapasitet.

Velg kniver tilpasset oppgaven

Rotoren har fire rader med kniver – det kan velges mellom: Universalkniver med stubblist som gir effektiv knusing:,passer for halmstubb og lignende. Lange hammerkniver for treaktig materiale som mais og solsikke og til vedlikehold av jorder og beite.

Full kontroll med stubbhøyden

På disse maskinene reguleres stubbhøyden enten med svingbare hjul eller valse. Brede høydejusterbare meier kan leveres som et alternativ.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon