RM

RM 280RM 320RM 400
Beitepussere / krattknusere som takler det aller meste!

Faste eller sammenleggbare modeller i RM-serien er godt egnet for alt fra pussing av halmstubb til vedlikehold av kulturbeiter og natureng. De er populære maskiner for alt fra kornprodusenter til store maskinentreprenører. For utformingen av rotoren hadde vi tre viktige kriterier: Stor diameter, god overlapping mellom knivene og en høy lineærhastighet på dem. Det spiralformede oppsettet av knivene gir et godt “sug” som løfter opp graset for effektiv knusing og jevn fordeling på bakken.

Beitepussere / krattknusere som takler det aller meste!

De faste RM-modellene leveres i arbeidsbredder på 2,36 til 4,01 m – tilpasset traktorer opptil 200 hk. De foldbare RM R-modellene har arbeidsbredder på 4,80 og 6,10 m og kan brukes på traktorer opptil 350 hk.

Tre kriterier for å gi et godt resultat

Tre store seksjonsbjelker for å takle de vanskeligste forholdene

RM-serien har bevist sin effektivitet og holdbarhet i feltet i årevis. Hemmeligheten: En solid konstruksjon bestående av tre bjelker som har styrke og vridningsstabilitet for de aller vanskeligste forholdene. For ekstra beskyttelse mot stein har alle RM modeller 4 mm fastskrudd sliteplate.

Tilpass knivene så tett som mulig etter dine behov

Du kan velge mellom to oppsett i henhold til behov. For effektiv knusing av alle typer planterester, bruk Y-kniver som gir rask nedbryting. De gir også et kraftig sug som holder dekslet rent. For å oppnå et rent snitt for treaktige planter, bruk lange hammerkniver – de er særdeles egnet til f.eks. grovt gras og maisstilker.

Full kontroll over arbeidshøyden

Arbeidshøyden kan justeres enten med svingbare, høydejusterbare hjul – godt egnet for knusing av halm og halmstubb, eller med en bakre, justerbar dybdevalse for beitepussing.
For bedre bakkefølging kan toppstaget settes i «flytende» posisjon.

Play Video

KUHN RM - Shredder with horizontal axis (In action)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner