Multi-longer GII

Ren ytelse!

Den solide konstruksjonen og den store kapasiteten gjør MULTI-LONGER GII godt egnet for maskinentreprenører og andre store, profesjonelle aktører.
Tilgjengelig med OPTIview armkonfigurasjon. Enhver fører vil finne en MULTI-LONGER GII til sine behov. Takket være den høye kvaliteten og unike konstruksjonen, garanteres det kvalitet på arbeidet i år etter år.
MULTI-LONGER GII-modellene kan enkelt brukes i opptil 800 timer per år.

Ren ytelse!

For bruk opptil 800 timer / år har KUHN utviklet MULTI-LONGER GII kantklippere med en horisontal rekkevidde på 4,30 m eller 5,70 m og motor på 57 hk.

EP (Elektriske proporsjonal-betjening) er standard

4 elektriske proporsjonale funksjoner er standard!

MULTI-LONGER GII kantklippere betjenes med 4 elektriske proporsjonale funksjoner: dreiing, hovedbom, stikke og klippe/sag-aggregat. Bevegelseshastigheten øker proporsjonalt ettersom joystick’en forskyves lenger i en retning. Maskinen har jevn og presis drift, samtidig som den har enestående kjørekomfort.

For økt sikkerhet og presisjon arbeider proporsjonal-ventilene i begge retninger: Opp og ned. Presisjon er garantert uavhengig av type jobb (dype grøfter, høye skråninger, hekker osv.).

Hovedbommen, stikken, klippeaggregat, sving og flytestilling kan aktiveres samtidig med den ergonomiske joystick’en og de forskjellige knappene. EP-joystick kan også justeres så den ligger best mulig i hånden.

EP-joystick er enkel å montere selv i trange førerhus. Den kobles til maskinen med en enkelt elektrisk kabel med liten diameter.

T15 betjeningskonsoll

T15-konsollen kan tas av fra hovedkontrollpanelet for å passe til alle førerhusoppsett. Den kan enkelt løsnes og plasseres i øyehøyde og / eller innen rekkevidde.

Konsollen har mange funksjoner:

  • Timeteller og oljetemperaturvisning,
  • Betjening for flytestilling, automatisk bom-utløser og rotor (gras- eller tre-retning) med reverseringssikkerhet,
  • Indikatorlamper, vifte, flyt og temperaturvarsel, flytende klippeaggregat.

Konsollen inkluderer også feilsøkings- og reparasjonsmodi for vedlikehold av maskinen.

Play Video

KUHN AGRI-LONGER GII 45 HP Hedge and grass cutter (in action)

Play Video

KUHN - STABI LINK - Landscape Maintenance (In action)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon