TBE – TBES 102

TBE 192TBE 222TBE 242TBES 222TBES 242TBES 262
Fleksibel og robust!

Siden tidene skifter og praksis innen landbruk og landskapspleie endrer seg, har TBE maskinene utviklet seg fram mot 102 generasjonen. Bønder og maskinentreprenører har lang og god erfaring med disse maskinene: De er konstruert for å holde!
Disse kraftige maskinene er utviklet for å brukes intensivt. De tåler store belastninger med sin robuste konstruksjon. Med arbeidsbredder fra 1,79 til 2,30 m passer de godt til vedlikehold av åkerkanter, driftsveier, brakkmark og beiter.

Fleksibel og robust!

Det er hele 6 modeller tilgjengelig i 5 arbeidsbredder (1,79 m til 2,50 m). De takler alt fra intensiv kantklipping av gras til kratt. TBES 102-serien har stor sideforskyvning.

Robust på alle måter

Påkjørselssikring

Det fjærbelastede sikkerhetssystemet «Non-Stop» gjør at rammen viker unna dersom det kjøres på en stor stein eller andre hindringer. Etter at hindringen er passert går maskinen automatisk tilbake i arbeidsstilling. Videre er de andre mekaniske delene som kan være utsatt for spesielle belastninger (ramme, reimer, lager o.s.v.) beskyttet av en 4 mm tykk stålkappe for å hindre at de ødelegges.

Rotorer og dybdevalser: Konstruert for å vare

Rotoren – hjertet i maskinen Selv en liten ubalanse kan gi stor slitasje på andre komponenter.
Hver rotor som forlater fabrikken er nøye balansert med grundige prosedyrer og høykvalitets maskineringsverktøy.

Robuste komponenter

Som de andre KUHN maskinene er også TBE ogTBSE 102 serien produsert av spesialstål. En 4mm sveiset kappe, vernebøyler foran og deksel over reimene beskytter maskinen. Under maskinen er det påskrudde, buede, slitesterke meier av Hardox som beskytter spesielt godt når maskinen arbeider langs veikanter.
Rammen i disse maskinene er laget for tøffe tak. Deres pålitelighet og varighet er uslåelig. Noen detaljer:

  • Tilkoblingsramme 120 x 120 mm
  • 80 mm bred parallellogram-arm på 40 mm aksling
  • Engangssmurte lagre i alle ledd.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner