BP – BPR 100

BPR 210BPR 240BPR 280BPR 280 PROBPR 305BPR 305 PRO
Allsidige maskiner

Muligheten for sideforskyvning, den justerbare skjermen bak på maskinen og flere knivtyper gjør disse maskinene svært allsidige. De kan tilpasses forskjellige bruksområder som beitepussing, pussing i frukthager, krattfjerning samt kutting av halmstubb, halm og andre planter.

Allsidige maskiner

Syv modeller universalpussere i 4 arbeidsbredder (2,10 m til 3,03 m) for pussing av alle typer gras- og beitemark – både privat og offentlig.

En universalpusser tilpasset dine behov

Justerbar skjerm for forskjellige volumer planterester

Den justerbare skjermen kan stilles for lett knusing eller fullstendig knusing av plantematerialet. Den kan stilles med stor åpning i tett vegetasjon eller for å øke kapasiteten og senke drivstofforbruket.

Hydraulisk side forskyvning

En sideforskyvning på hele 58 cm gjør at maskinen kommer lett til på de vanskeligste steder og i hjørner.
BPR 100-modellene er utstyrt med hydraulisk sideforskyvning til høyre side ved hjelp av et dobbeltrørsystem (ett nedre og et øvre rør). Den er konstruert slik at maskinens overheng og presset på opphengsrammen ikke blir for stort.
BPR 100-serien er utstyrt med hydraulisk sideforskyvning som standard.

BPR 100-serien kan brukes både front- og bakmontert

Front- eller bakmontert. BPR 100-serien kan brukes både front- og bakmontert uten noen form for ombygging. Frontmontering gir enda bedre resultat da plantene ikke tråkkes ned av traktorhjulene. Den kan også brukes frontmontert i kombinasjon med en bakmontert kantklipper.

BPR 100 PRO er dimensjonert for store, kraftige traktorer

Tilkoblingen er høyere for tilkobling til store traktorer, opptil 230 hk. Toppstagfestet har avlangt hull så maskinen «flyter» og følger underlaget best mulig. Den robuste reimdriften på siden består av 5 Powerband reimer med automatisk stramming og er laget for å tåle belastningen under de mest krevende forhold. Maskinen er også utstyrt med 580 mm hydraulisk sideforskyvning.

Play Video

KUHN BP 240 / 280 / 305 - Shredder with horizontal axis (In action)

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon