Premia

Premia 250-300Premia 3000-4000
Alt for såkvaliteten

PREMIA mekanisk såmaskin har funksjoner som gjør hele forskjellen, som utmatersystemet HELICA som gir såing av høy kvalitet, og enkel påfylling, tømming og justering. Med enten enkeltskåler eller Suffolk-slepelabber sår den alle slags frø og gir fin oppspiring. Vi har også satt spesielt fokus på enkle innstillinger.

Alt for såkvaliteten

PREMIA trepunktsmonterte mekaniske såmaskiner leveres i arbeidsbredder fra 2,50 til 4,00 m med beholderkapasitet fra 380 til 1450 l.

Presis, allsidig såing

Spiralformede såvalser

Utmatersystemet med spiralformede såvalser og innebygde småfrøvalser passer for frø i alle størrelser og former. De spiralformede såvalsene kan mate ut fra mengder 1 – 400 lbs/acre (0,12 – 45 kg/ha) Utmatingen er nøyaktig og pålitelig gjennom hele prosessen Maskinen sår nøyaktig og jevnt i radene selv i hellinger og på ujevnt underlag og påvirkes ikke av vibrasjoner. PREMIA drives av såmaskinens to hjul via en velger med 6 kammer. Den jevne rotasjonen sikrer god kontroll og jevn flyt for små frø og små såmengder.

Såskåler

Den lave vinkelen på enkeltskålen reduserer jordbevegelse, og sålabben av støpejern, plassert på linje med skålen, helder skålen ren og plasserer frøet i nøyaktig dybde. Formen på skålen gir god nedtrengning i jorden og holder nøyaktig sådybde.

Effektiv kantsåing

Venstre halvdel av maskinen kan stenges slik at man eventuelt kan så med halv bredde langs kantene.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon