Primor 15070 M

KUHN PRIMOR maskinene takler et bredt utvalg av materialer som kan brukes på en rekke forskjellige måter. PRIMOR 2060 M er trepunktsmontert og PRIMOR 4270 M er en slepemodell. Velg den som passer deg best.

Strøing, fôring eller begge deler … DU bestemmer hva KUHN PRIMOR skal bukes til. Når maskinen brukes til strøing sparer man tid fordi man slipper å gå inn i rommet og åpne grinder og porter manuelt. Som fôringsmaskin kan PRIMOR brukes til å forprosessere baller for en mer grundig blanding i en TMR fôrblander eller for å mate ut en bearbeidet ball direkte på fôrbrettet eller i en tro. Den enkle betjeningen og den praktiske styreboksen i førerhuset gjør KUHN PRIMOR til en svært brukervennlig maskin så strøing og fôring går raskt unna.

KUHN PRIMOR 2060 M er et utmerket valg der man ønsker å bruke runde eller firkantede baller med bredde på 1,2 m til fôring, strø eller kompost. Maskinen leveres i en standard trepunktsmontert utgave som er svært lettkjørt og brukervennlig for mindre og mellomstore gårdsbruk og besetninger.  

PRIMOR 4270 M er en slepemontert, ekstra bred modell for håndtering av større baller. Med en lastekapasitet på 4,2m³ kan denne maskinen laste en firkant ball på 1,2 m x 1,2 m x 2,4 m eller to rundballer på 1,5 m x 1,8 m – en i beholderen og en i bakluken. PRIMOR 4270 M har justerbar mating for å kunne bearbeide materiale både til fôring og strø mer intensivt. Strøingen styres enkelt og hydraulisk fra førerhuset og tuten kan vendes hele 300 grader mot venstre, høyre og bak.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner