Primor 2060M

Smidig!

Halmblåser og fôrutlegger

PRIMOR 2060 M er en multifunksjonell maskin for halmblåsing og utfôring. Takket være det patenterte POLYDRIVE-systemet kan den håndtere høy og surfôr og annet grovfôr med lange fibre.

Resultatet er jevn strøing og garantert god komfort for dyrene. Det pneumatiske konseptet med ulik utblåsingshastighet fra viften sørger for at halmen blir spredt jevnt over hele området som skal strøs, i en avstand på opptil 18 m fra maskinen. Stråene bevares så de danner et godt og slitesterkt grunnlag for dyrene.

Smidig!

PRIMOR 2060 M. Trepunktsmontert maskin med POLYDRIVE system for halmblåsing og utfôring og lastekapasitet på 2 m3

Hvorfor velge PRIMOR?

Virkelig allsidig

KUHN PRIMOR kan behandle et bredt utvalg av materialer som kan brukes på en rekke forskjellige måter. Runde og firkantede baller i ulike størrelser kan brukes både til strø, fôring og kompost. Den multifunksjonelle rotoren kan behandle alt fra maisstilker til hvetehalm og høy og surfôr.  Materialet kan deretter fôres ut, blåses i haug eller spres jevnt utover som strø.

Effektiv og arbeidsbesparende

En person kan enkelt strø store arealer på kort tid.

Pålitelig

En solid vifte og det hydrauliske Polydrive® systemet med transportør som kan kobles ut og inn er meget slitesterkt og krever lite vedlikehold.

Effektiv

Bruker mindre strø fordi det fordeles så jevnt. PRIMOR er økonomisk i bruk og har lavere effektbehov enn større fôrblandevogner.

Brukervennlig og sikker

Maskinen betjenes fra en egen styreboks i traktorens førerhus. Hele dyrerommet kan strøs jevnt og effektivt uten at man behøver å gå inn i det.

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon