Serie HRB 102

HRB 122HRB 152HRB 182HRB 202HRB 252 DHRB 302 D
Spesialisten på spesialproduksjoner

Uansett forhold, jordbearbeidingen må holde høy kvalitet. Vi utvikler redskap for jordbearbeiding med spesiell oppmerksomhet på å sikre kvalitetsarbeid og allsidighet. KUHN rotorharver er kjent for sin robusthet, pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet, og er synonyme med lave driftskostnader og redusert vedlikehold. Rotorharvene HRB 122-152-182-202 er effektive i mekanisk ugrasbekjemping mellom rader (vingårder / frukthager). De blander plantemateriale godt ned i jorden og forbedrer jordstrukturen.

Spesialisten i “smal” jordbearbeiding

Dette sortimentet med harver har arbeidsbredder fra 1,20 til 2,10 m for traktorer opptil 80 hk.

Robuste og pålitelige rotorharver

Du kan stole på at KUHN holder

Rotorharvene HRB 122-152-182 har et usedvanlig solid rotortrau med tannhjul og lagre som går i et bad med halvflytende fett. Forsegling er sikret med o-ringer for bedre holdbarhet. De store dimensjonene på tannhjulene øker kontaktarealet, noe som gir større momentoverføring. Lagrene er vedlikeholdsfrie, med store koniske ruller. De er perfekt justert og sitter stabilt i det vridningssterke rotortrauet – ingen ekstra justeringer kreves. Lageret holdes på plass perfekt av det 18 mm tykke lagerhuset av støpejern. Kniv holderen har ingen slark, splines på knivholderen kaldvalses inn i den, noe som øker tettheten på metallet. Forbindelsen med rotorakslene er perfekte takket være knivholderens koniske sentrering. Knivene har høy motstand mot støt og slitasje takket være det store overflatearealet og materialvolumet.

Kompakt og robust rotortrau

Rotortrau, lagre og tannholdere danner en kompakt og veldig solid montering. Den lille avstanden mellom det undre lagerhuset og toppen av knivholderen hindrer at steiner klemmer seg fast i dette området. Dette lille gapet leder også strømmen av jord mot knivene.

Robust sentralgirkasse i duktilt støpejern

Den sentrale girkassen er robust og laget av duktilt støpejern. Nøyaktig maskinering sikrer feilfri rotordrift.