Serie EL 23/43/53

EL 23EL 43EL 53
En kompakt jordfreser for hage, grønnsaksproduksjon o.l.

EL 23/43/53 er allsidige jordfresere som egner seg til mange forskjellige oppgaver. Tillaging av såbed, hagearbeid, drivhus, grønnsaksproduksjon… EL 23 er små jordfresere med høy kvalitet på både maskin og utført arbeid. De gir en jevn og ren overflate. EL 43 er egnet for kompakt- og små traktorer, mens EL 53 er konstruert for krevende oppgaver sammen med større traktorer.

En kompakt jordfreser for hage, grønnsaksproduksjon o.l.

EL 23/43/53 jordfresere har stilig design og kvalitetsfinish. Enda viktigere er at de gir en jevn og ren finish av jorden – klar for planting eller såing.

En solid maskin som holder år etter år

Rotor med god klaring

Utformingen av rotor- og rotordeksel maksimerer effektiviteten med små traktorer. Jord og klump strømmer fritt for effektivt. Dette gir god kutting og innblanding av jord og planterester med beskjedent effektbehov.

Lang levetid og minimalt vedlikehold

Rotoren drives av tannhjul av herdet stål, plassert i en sidekasse med tykke vegger på EL 53. Det store kjedet med automatisk kjedestrammer er mye langt mer solid enn på sammenlignbare maskiner. Drivlinjen er oljebadssmurt.

Sentral støpejernsgirkasse

Den sentrale støpejernsgirkassen på de mindre modellene er montert direkte på rammen med herdede, smidde tannhjul som går i et oljebad. Den kan sideforskyves for å unngå en ugunstig vinkel på kraftoverføringsakselen dersom maskinen forskyves til den ene eller den andre siden. Ved å forskyve maskinen ut til siden kan det freses under trær og busker. Drivlinjen er som standard beskyttet med en lamell-slurekobling.

Utkasterskjerm

Utkasterskjermen er justerbar, spesielt viktig når arbeidsintensitet endres med C-kniver for optimal jordbearbeiding og bearbeiding av planterester.

Play Video

KUHN Power Tillers & Power Harrows - In Action!

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon