EL 282

Proff maskin for profesjonell bruk

KUHN EL 282- jordfresere er konstruert for tung bruk med store traktorer. De er skreddersydd der kun det beste er godt nok – som til grønnsaksproduksjon. De leveres i arbeidsbredder på 3, 4 og 4,5 m. EL 282-serien har stor driftssikkerhet, lave driftskostnader og lang levetid.

Proff maskin for profesjonell bruk

EL 282 jordfresere er skreddersydd for krevende produksjoner som grønnsaker. Den solide konstruksjonen gjør den godt egnet for maskinentreprenører og andre profesjonelle brukere.

Enkle justeringer og mange alternativer

Dybdekontroll

Utstyrt med pakkevalse reguleres dybden ved hjelp av bolter i et kvadrat med flere hull. Pakkevalsen har fri bevegelse et stykke nedover. Dette gir god pakking under alle forhold. Resultatet er et jevnt, passe pakket såbed.

MaxiPacker Roller

Den store 21-tommers pakkevalsen MaxiPacker gir lav rullemotstand og har svært god bæreevne. Den kan enkelt kombineres med tunge såmaskiner. Belagte avskrapere leveres som standard. De holder valsen ren og gir jevn dybde selv i tung, klebrig jord.

Justerbart freserdeksel i to deler

EL 282 har et hengslet, buet freserdeksel som enkelt kan justeres med en håndsveiv. Dette gjør det enkelt å regulere jordstrømmen for å gi ønsket behandlingsintensitet for å få et godt såbed.

Play Video

KUHN Power Tillers & Power Harrows - In Action!

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon