Serie EL 62/82/92

EL 62EL 82EL 92
Spesialisten i spesialproduksjoner

Jordfresere i KUHN EL 62, 82 og 92-serien er resultatet av lang erfaring innen jordbearbeiding – og flere tiår med forskning og utvikling. Disse jordfreserne er konstruert for å være en allsidig og driftssikker maskin for hagebruk, større drivhus, grønnsaksproduksjon og mye annet. Den kompakte konstruksjonen gjør at den kan frese i f.eks. frukthager uten å skade planter eller trær. De fleste justeringer kan utføres fra førerhuset, noe som muliggjør rask tilpasning til alle situasjoner. EL 62, 82 og 92 er alle svært pålitelige og er bygget for å holde år etter år.

Spesialisten i spesialproduksjoner

KUHN-jordfresere er allsidige, samtidig som de mestrer vanskelige jordarter og tåler mye stein.

Stor holdbarhet – bygget for å vare

Rotor-drift

Rotor drives av herdede, smidd tannhjul. Hovedrammen består av et stort RHS-rør (“firkantbjelke”).

Sentral-girkasse

På de større modellene er den sentrale girkassen av støpejern. Den er montert langt tilbake for å oppnå en slakkere vinkling på kraftoverføringsakselen. Drivlinjen er beskyttet av en lamell-slurekobling. Duplex-girkassen med to hastigheter er standard på EL 92. To ekstra hastigheter er tilgjengelig som tilleggsutstyr. Dette gir enkel tilpasning til ulike arbeidsforhold.

Solid ramme

EL 62, 82 og 92 jordfresere har en solid ramme som gir høy stivhet. Den fremre delen er integrert i støpegodset, noe som øker maskinens styrke og gir muligheten til å koble til annet utstyr.

Play Video

KUHN Power Tillers & Power Harrows - In Action!

KUHN Center Norge

Forhandler av landbruksmaskiner

Mer informasjon